jpp.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

„Hogyan neveld honlapszolgáltatód” című szeminárium

Sok honlapon számos hiba található. Programozási hibákból eredően rosszabb helyezést kapnak a kere-sőkben, nincsenek vagy nem megfe-lelőek a keresőszavak, nincsenek kiaknázva a keresőoptimalizálás lehetőségei; ráadásul minden nagyon sokba kerül, aztán a végén nem is azt hozza a honlap, amit elvárnánk tőle. Különbözik a tulajdonos, a marketinges, a programozó gondolkodása a honlappal kapcsolatban.

Előfordul, hogy a programozó nem akar, vagy túl magas árat kér egy Facebook alkalmazás elhelyezéséért az oldalon, vagy mobiul eszközön is szépen megjelenő alternatív oldalt létrehozásáért. Sok esetben rábeszéli a szálláshely vagy az étterem tulajdonosát olyan megoldásokra, amire vagy nincs szüksége a megrendelőnek, vagy csak rosszat tesz az oldalának vele. De a programozó jól jűár, hiszen magasabb díjat présel ki a megrendelőből és nem kell a vendégszámnövelés érdekében az oldalhoz szükséges megoldások fejlesztésén dolgoznia.

Fontos, hogy ismerjük a honlapkészítés, az idegenforgalmi, turizmussal kapcsolatos honalp szükséges apróságait, hogy amiért fizettünk egy programozónak az valóban azt az eredményt produkálja amit elvártunk tőle.

 

Honlapján vannak programozási hibák?

Ellenőrizze!

 

  1. Írja be a böngészője címsorába: http://validator.w3.org

Ez az oldal fog megjelenni:

  1. Írja be a píros nyíllal jelzett részbe a weboldalának címét (pl.: honlapom.hu)

Nyomja meg a <Check> gombot.

  1. Ha programozási hibák vannak az oldalán, ezt a képernyőt fogja látni, pírossal kiemeltük, hol jeleníti meg a hibák számát.

Ha nincsenek programozási hibák az oldalán, ezt fogja látni:

 

Jelenleg szerkesztés alatt lévő honlapok:

Félkész, késztermékek és fagyasztott áruk beszállítója; weboldal címe: hus.jpp.hu - az oldal mobileszközről is elérhető! Oldal elérése itt >>

Amerikai hamburgerek, hotdokog, steak szendvicsek; weboldal címe: extrahambi.hu - az oldal mobileszközről is elérhető! Oldal elérése itt >>

Szépírodalmi könyvek; gyermek, ifjúsági és felnőtt irodalom; weboldal címe: konyv.jpp.hu - az oldal mobileszközről is elérhető! Oldal elérése itt >>

 

Néhány befejezett honlap:

Hangos mesék mobilon és számítógépen hallgathatók. Az oldal elérése itt >>

Receptek. Az oldal elérése itt >>

Tudta-e?

idegenforgalom
szállodaipar
vendéglátás
üzlet
vállalkozás
induló vállalkozás
szolgáltatás
gyártás
kereskedelem
kiskereskedelem
könyvipar
internet
webüzlet
1 + 12 =


Weboldal weboldalberles