jpp.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

Honlap

Legyen keresőoptimalizált honlapja mobil oldallal együtt

 

Optimalizálja honlapjának új tartalmait folyamatosan szakember igénybevétele nélkül!

 

Minden honlap anyit ér amennyire a keresők megtalálják és amennyire a látogatók eligazodnak rajta!

Lehet, hogy oldalának jó pagerank-je van, de vajon megkapja-e honlapja  a kiérdemelt helyét a keresőkben?

Ha nem olvasta még, olvassa el a a Google 1. helyek című cikkünket itt érheti el >>

 

Tudta-e, hogy a mobilszolgáltatóknál megjelentek a Facebook díjcsomagok. Éljen a Facebook által nyújtott lehetőségekkel, vigye látogatóit a honlapjára a Facebookról. Rengetegen olvassák a Facebook oldalait mobil eszközről és kattintanak a likolt, megosztott honlaőpokra, segítse a Facebookról érkező látogatóit, használjon mobil oldalt is honlapján.

 

Nincs Facebook oldala?

 

Kérje oldalcsomagunkat cikkcsomaggal, havi 10db cikk megjelenését biztosítjuk Facebook oldalán, a cikkek honlapján is megjelennek, szerkesztjük, keresőoptimalizáljuk.

Kérjen ajánlatot, elkészítjük, karbantartjuk, általunk készített honlapján megjelentetjük akár a Facebook falát is. Ajánlatkérés a <Kapcsolatfelvétel> menüpontban, vagy itt >>

Tudta-e, hogy egyre többen használják a mobilt internetes böngészésre? Nyílván nem véletlenül jelentek meg a Facebook használatú díjcsomagok sem a mobilszolgáltatóknál.

Megnézte már honlapját mobil eszközről? Ha nincs optimalizálva mobilra, nehéz rajta eligazodnia a látogatóinak, akik esetleg a Facebook-ról érkeznek oldalára. Nézzen meg néhány mobilra optimalizált honlapot, az oldalakat mi készítettük, ugyanazon a webcímen érhető el, magától felismeri, hogy a látogató számítógépről vagy mobilról érkezett. Úgy ellenőrízheti ha mind mobilon, mind számítógépen ugynazat a címet beírja a böngészőjébe.

hús: http://hus.jpp.hu oldal elérése itt >>

onlinemese: http://mese.jpp.hu oldal elérése itt >>

 

-----

trackback/37

Jelenleg szerkesztés alatt lévő honlapok:

Félkész, késztermékek és fagyasztott áruk beszállítója; weboldal címe: hus.jpp.hu - az oldal mobileszközről is elérhető! Oldal elérése itt >>

Amerikai hamburgerek, hotdokog, steak szendvicsek; weboldal címe: extrahambi.hu - az oldal mobileszközről is elérhető! Oldal elérése itt >>

Szépírodalmi könyvek; gyermek, ifjúsági és felnőtt irodalom; weboldal címe: konyv.jpp.hu - az oldal mobileszközről is elérhető! Oldal elérése itt >>

 

Néhány befejezett honlap:

Hangos mesék mobilon és számítógépen hallgathatók. Az oldal elérése itt >>

Receptek. Az oldal elérése itt >>

Tudta-e?

idegenforgalom
szállodaipar
vendéglátás
üzlet
vállalkozás
induló vállalkozás
szolgáltatás
gyártás
kereskedelem
kiskereskedelem
könyvipar
internet
webüzlet
7 + 0 =


Weboldal weboldalberles